Afdeling 242

Medewerkers mensenrechteneducatie AI Hoofddorp 

 

Anke Boomhouwer, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juliette Francken, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elja Koomen, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nicole Mulder, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marja den Nijs, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jo-Else Seinstra, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerben Zuijdam, (gastdocent, contactpersoon Amnesty Amsterdam, materiaalbeheer en aanspreekpunt scholen)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het komend schooljaar (2014-2015) wordt de groep uitgebreid met:

Rashana Hussain, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Charlotte van den Berg, (gastdocent)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Laatste wijziging 2 juli 2017.